Guitar Hero -ohjaimia vertailussa

Koska on ollut mahdollisuuksia testata monia erilaisia Guitar Hero -kitaroita, päätinpä tehdä niiden välille pienen vertailun. Kaikki soittimet ovat kokeiltu Xbox 360:lla.

Guitar Hero 2:Guitar Hero 2n muovisoittimen luulisin kestävän myynnissä pitkään, joita saa myös uusina kohtuuhinnalla. Langalliseen on helppo luottaa eikä sitä tarvitse kalibroida. Myös hyvämuotoisen rakenteen ansiosta kitara pysyy hyvin kyljessä. Vanha, mutta kelpaa!

Guitar Hero IIIGuitar Hero 3:n kitara oli pettymys. Pyöreästä ja kulmikkaasta rakenteesta voidaan olla montaa mieltä, mutta kitara ei istunut ainakaan meikäläisen kroppaan. Lisäksi jo ostopäivästä lähtien kallistus toimi liian herkästi. Myöhemmin ongelmia ilmeni yhteen nauhanappulaan, jota joutui toimimisen toivossa painamaan tosissaan. Lelukaupastako tämä kallis televisiosoitin on? Aika huono maku jäi. Onneksi jokaiselle langattomallekin muovikitaralle on vähintään vuoden takuu.

Guitar Hero: MetallicaGuitar Hero: Metallican muovisoitin on paranneltu versio World Tour -kitarasta. Langattoman ja langallisen kitaran välillä löytyy aina plussia ja miinuksia. Jos sillä ei ole väliä kumpi on, tämä kitara on kuin luotu sooloja soittavalle kitaristille. Tosin soitin ei tuo muita uusia ihmeitä kuin helpomman tuntuisen soittokielen ja liu’utinpalkin kovempia sooloja varten.

Raskaan musiikin ystävä ilahtuu helposti kitarapeleihin, mutta takuukuitti on kaiken varalta syytä säilyttää.

Soittimien yhteenveto

Guitar Hero 2

+ Langallinen on aina varma
+ Rakenne
4
/5

Guitar Hero III

+ Jos tykkää langattomasta
Rakenne
Ilmennyt useita ongelmia
2
/5

Guitar Hero: Metallica

+ Soittokieli ja liu’utinpalkki
+
Rakenne
Yhä langaton
4
/5

2 vastausta artikkeliin “Guitar Hero -ohjaimia vertailussa

  1. Jos Metallican kitara olisi langallinen, antaisin sille viisi tähteä koska television näytössä ennakoituisi nopeammin onnistuneesti soitetut nuotit ilman minkäänlaista lagia.

    Enkä viitsinyt mainita niin paljon yksityiskohtaisia puutteita GH2:n kitarasta, mutta jos siinä olisi sellaiset nykyaikaiset ominaisuudet mitä GH Metallican kitarassa on (lukuunottamatta langattomuus), antaisin 5/5. Kuten liu’utinpalkki ja pitkä soittokieli.

  2. Hei! olen kokenut guitar heron soittaja salon seudulta lähellä turkua. olen soittanut jo n. 5-6 vuotta ja kokemusta on tullut paljon. melkein kaikki kappaleet pääsen läpi expertillä lukuun ottaamatta esim. Fury of the storm, Through the fire and flamesin pääsen läpi.

    Anyway, mulla on ollut ongelmia kitaroiden strum barien kanssa. ne ei meinaa millään pysyä ehjänä, niistä menee se rikki 0,5 – 1 vuoden sisällä jos soittaa päivittäin. Jos jostain saisi paremman kitaran niin se olisi hyvä. Jos jollakin olisi jotain infoa, ohjetta tai jotain apua niin laittakaa sähköpostia osoitteeseen: vartiainen.tero1@gmail.com

    Jos pelaajia vielä löytyy xbox360 niin olisi mukavaa jos saisi pelikavereita. mun gamertag on TV506.

    ps. en haluaisi uutta kitaraa joka menee vuoden sisällä taas samaan kuntoon kun edelliset. olen kuullut jostain ”kesto kitarasta” puhetta, sen pitäisi pysyä paremmin kunnossa ja materiaali josta se on rakennettu on kovempaa kuin normi muovikitara.

Jätä kommentti / Leave a Reply

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: