What I really do

Hei taas! Ajattelin jälleen herätellä hiljaista blogiani tällä kertaa omilla henkilökohtaisilla kuulumisillani, joiden kirjoitteluni julkisuuteen on melko harvinaista. Varsinkin kun kerrotaan näin tarkasti.

Mitä kaikkea on tapahtunut viime päivityksen jälkeen? Vietetty uutta vuotta, käyty laivalla, työpaikka vaihtunut, haettu tyylipisteitä, raavittu päätä ja vaikka mitä. Motivoivat harrastukset ovat kuitenkin pysyneet samoina, mainittakoon jokaviikkoinen sähly, kuntosalilla käynti, valokuvaaminen sekä tietysti se tärkein, eli tuijotuskisa ruutua vastaan.

Arkielämä on kulunut pääosin oman alani tehtävissä, eli sähköhommissa. Aiemmin ja tälläkin hetkellä työsuhteet ovat koostuneet pätkätöistä ja olen 8 kuukauden aikana palvellut viidessä työpaikassa, joista kahdessa olen ollut henkilöstöfirmojen kautta. Vielä en ole kuitenkaan saanut pysyvää sidettä vakituiseen työpaikkaan, vaikka niihinkin on ollut paikkoja auki välillä. Työelämässä olen joutunut törmäämään usein siihen, ettei pelkkä työvoima riitä, vaan kysyntää on myös taidoista, joita ei aivan jokaisella ihmisellä ole. Kokemus kerryttää taitoja, mutta millä hankkia sitä, jos ilman ei pääse kunnolliseen duuniin? Noh, se on yleinen ongelma meillä nuorilla. Ei pidä kuitenkaan pitää mitään toivetta viimeisenä toivona.

Nyt aion töiden ohella antaa kaikkeni siihen, että kehityn urallani, kiitos Suomen opiskelumahdollisuuksien. Suunnitteilla olisi mm. hakeutuminen Ammattikorkeakouluun, joka olisi arvokas mahdollisuus siihen, että tulevaisuuden kuviot olisivat varmasti kunnossa. Kevään AMK-haku on kohta alkamassa, nyt ehtii vielä reenata valintakokeisiin vaikkapa valmennuskursseilla.

Olen harkinnut myös toiminimen perustamista, en kuitenkaan sähköalaan liittyvää toimintaa toistaiseksi vaan lähinnä tietotekniikkaan ja valokuvaukseen. Voi kuulostaa hassulta, sillä minulla ei ole koulutuksia, saati kurssejakaan, suoritettu kyseisiltä aloilta ja metodeilta. Valokuvausharrastukseen aloitin käynnistämään moottoreita marraskuussa ja tietotekniikkaa on harrastettu ja itseopiskeltu jo ala-asteelta saakka, sekä molempia taitoja on hyödynnetty hieman sekä työelämässä että vapaaehtoistoiminnassa. Mutta mikseipä voisi haaveilla, jos se on ilmaista?

Palaillaan taas, oman selustan turvaamisen merkeissä!

Jätä kommentti / Leave a Reply

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: