Komentokeskus huollon jälkeen

No huhhuh, nyt raapustellaan ensimmäistä kertaa liittyen omaan sikolättini. Esille tulevat pienen sisustuksen myötä etenkin vanhat ja uudet kaapit ja pöydät. Nyt teilläkin on harvinainen mahdollisuus kurkistaa komentokeskustani ja samalla tämä kirjoitus voisi olla siihen liittyviin jatkoa vaikkapa viime vuoden koneblogista.

Saanen esitellä vanhan mallisen lääväni. Kaunista, eikö vain?


9-laatikkoinen antiikkipöytä oli todella painavaa umpitammea. Sivuissa olivat Lundian hyllykaapit, joita yhdisti aiemmin kaapistonsa yläpuolelta. Lattialla kulki sähkö- ja telekaapeleita ylijännitesuojasta kahteen näyttöön, aktiivikaiuttimiin ja tietokoneeseen ja koneet puolestaan muodostivat oman johdostonsa.

Voisiko tällaista viritelmää tulla enää ikävä? Mitä suotta, eipä enää tarvitse opiskellessa, pelatessa tai siivoillessa ahtautua varattujen pöytä- hylly- tai lattiatilojen joukkoon. Katsotaanpa, miltä läävä näyttää pienen muodonmuutoksensa jälkeen:


Kyllä, pyörähdin Ikeassa muutaman kerran. Hyllyt ovat kaunista Bestå Vara -sarjaa, jotka olivat silloin kaikki tarjouksessa. Hylly- ja laatikkotilaa on vähemmän kuin ennen, mutta pienten järjestelyjen jälkeen tavaraa on ryhmitelty nätisti pieniin laatikkoihin ja rojua lähti pois jätesäkillinen. Musiikit, elokuvat, pelit ja muut tallenteet ovat saaneet oman hyllynsä pöydän yläpuolelta.

Pöytä on puolestaan Galant, joka oikaisee puutteet ja rajoitteet tietokonekäytössä. Koppa on nyt kiinnitettynä pöydän alle ja kaapelit ovat piilotettuna pöydän takana olevaan johtokouruun. Tulostimenkaan ei enää tarvitse olla yöpöydällä, kun nurkassa on 1/4 neliömetriä tilaa isoille laitteille. Laitteet saa syrjään niin, että opiskelemaankin mahtuu materiaalineen. Ainoa koje pöydän alla on tällä hetkellä aktiivisubbari.

Hyllyt ja pöytä kasaantuivat nopeasti ja pahvia kertyi takapenkillinen kierrätettäväksi. Tosin hermot rupesivat kiristymään ovien ja jalkojen säätöjen aikana, mutta niistäkin on päästy yli. Porukoille kiitokset kalusteiden hankinnasta ja roudaamisesta.

Kirjoitellessani tätä istun pöydän kaarevan osuuden kohdalla. Voisin suositella tällaista kaikille muillekin tietokoneen käyttäjille, sillä ranteiden rasitus vähenee huomattavasti rajoittavaan, suoraan pöytään verrattuna sekä antaa vapaan tuntuman. Nyt ei myöskään tammipöydän laatikko tule polvia vasten.

Tällainen sisustusblogaus tällä kertaa!

Jätä kommentti / Leave a Reply

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: