TAMKiin!

Tällä viikolla julkaistiin AMK-hakujen tulokset, jotka ovat jännittäneet minua viimeiset neljä kuukautta. En ala tässä sen kummemmin hypettämään, vaikka pääsin todella säkällä ensimmäiseen hakutoivepaikkaani, onhan TAMK Suomen suosituin ammattikorkeakoulu. Suuren vaivan arvoiselta se kuitenkin tuntuu, sillä onhan valintakokeisiin reenattu täysipäiväisesti kotona, yliopistossa ja Valmennuskeskuksen kursseilla. Nyt voikin jo hengittää.

Näillä näkymin ollaan menossa syksyllä opiskelemaan Tampereen Ammattikorkeakouluun, joten ei tule nyt tarvetta muuttaa Jyväskylän tai Porin suuntaan. Valitsin TAMK:sta sähkötekniikan koulutusohjelman, jossa on mahdollisuuksia tutustua sähkövoimatekniikkaan, automaatiotekniikkaan sekä älykkäisiin koneisiin. Suuntautumisvaihtoehtoja on niin paljon, että siinä on varaa valita rupeamaan mm. sähkösuunnittelijaksi, automaatioinsinööriksi tai perehtyä koneenrakentamiseen. Vielä hakusessa tämä mitä ottaisi, mutta eiköhän se selviä.

Nyt tehdään tällä hetkellä töitä eräällä purkutyömaalla ja odotetaan mielenkiinnolla ensimmäistä lukukautta. Haluan kiittää perhettä, kavereita ja muita tuttuja, jotka motivoivat panostamaan hakuun. Tulen todennäköisesti blogailemaan tänne opiskeluun liittyvistä asioista, joten palaillaan!

2 vastausta artikkeliin “TAMKiin!

Jätä kommentti / Leave a Reply

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: