Pienehköt lanit stadin laitamilla

Solid Gaming²: SEUL pelaajalounge

Viikonloppuna 6.-9. kesäkuuta tuli jälleen yksi pelitapahtuma taakse Helsingin Medialukiossa. The Group ry:n ja ESPC:n järjestämässä Solid Gaming²:ssa oli normaalin LAN-juhlan lisäksi turnauksia, joilla luotiin puitteita elektroniselle urheilulle tapahtumalleen.

Meikäläinen itse oli jälleen tekemässä samoja tehtäviä kuten yleensäkin, eli kirjoittanut uutisia, ottanut valokuvia ympäri tapahtumaa järjestelmäkamerani kanssa ja kuvannut muutaman videohaastattelun Gaming.fi:lle. Jonkin verran ehti pelata muutaman roundin World of Tanksia ultrabookillani, otettua Battlefield 3:ssa pataa 2v2:ssa wallbergilta ja nurr3lta sekä katseltua Counter-Strike: Global Offensive -turnauksen lähetyksiä.

Aivan pikkuturnauksesta ei ollut kyse, sillä palkintopotissa oli yhteensä 2500 euroa. Muita turnauksia olivat FIFA 13 ja StarCraft 2: Heart of The Swarm. Jälkimmäinen pelattiin verkossa juuri kirjoitushetkellä, sillä Battle.net esti yhteydet tapahtumapaikalta. Onnea Fuzerille ansaitusta voitosta!

Solid Gaming²:sta selitän tarkemmin yhteenvedossa, jossa on samalla tuomioiden jakoa. Kuvia voi selailla joko meidän nettisivuilta tai Facebook-profiilista.

Jätä kommentti / Leave a Reply

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: