Kirjoittaja

Nimeni on Aatu. Työelämä sijoittuu sähkötöiden pariin ja opiskelen parhaillani insinööriksi. Harrastukset kuluvat tietotekniikkaa tutkittaessa ja videopelejä pelattaessa, mutta välillä tulee irtauduttua sähköisestä maailmasta eräretkeilyllä pitkin Suomea. Musiikin puolella olen kaikkiruokainen ja kitaransoittoa on harrastettu jo vuodesta 1998, mutta nyt tiluttelut ovat jääneet vähemmälle. Raapustelen tänne kaikenlaista, mitä voisin kokea enemmän tai vähemmän julkaisemisen arvoiseksi. Mitään linjausta tiettyjen aiheiden kirjoitteluun ei kuitenkaan ole, vaan tämä on aika pienimuotoinen harrastus muiden saittien lukemisen lisäksi.

Mitä teen:

  • Opiskelen Tampereen Ammattikorkeakoulussa sähkötekniikan koulutuksessa.
  • Erinäisiä sähkö- ja automaatiotekniikan töitä.

.
Näkyvimmät harrastukset:

  • Touhuan tietotekniikan kanssa itsekseni ja tuttavien kanssa auttaen laitteita kuntoon.
  • Tykkään pelata PC-videopelejä ja seuraan sivusta elektronista urheilua. Välillä tulee raapusteltua Gaming.fi-sivustolle ja oltua osallisena Suomen LAN-tapahtumissa tekemässä mediatyötä.
  • Valokuvaus. Otetuista kuvista ei ole mitään hyötyä, elleivät ne ole esillä. Kamerana reissukevyt EOS 600D ja objektiivina lähes joka paikkaan soveltuva Sigma 18-200mm f/3.5-6.3, mutta en kuitenkaan omista laitteita useiden tonnien edestä. Julkaisen kuvia satunnaisesti Flickr-palveluun.
  • Satunnainen eräretkeily: se ei aurinkomatkojen tavoin tyhjennä akkuja, vaan lataa virtaa jotta töissä taas jaksaa.

.
Yhteydenotto / Contact: (mainostajille tiedoksi: en ota vastaan mainoksia tälle sivulle)

Minut löytää myös seuraavista palveluista: (varmin tapa ottaa yhteyttä on sähköposti)

Mainokset